Faktaboks

Format
23,2 x 27,7 cm.
Sidetal
294
Udgivelsesdato
26. marts 2020
ISBN
9788771810165
.

Trap Danmark 6. udgave, bind 12 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Aarhus Kommune. I alt har 189 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Lillering til Gammel Løgten og fra Mejlby til Hvilsted.

Få indsigt i alt fra Moesgaard, Malmros og Marselisborg til festugen, filmbyen og oldtidsfund i Århus Bugt. Bliv klogere på Lars Larsen og Salling Group, og læs om de små, grønne og højtkvækkende løvfrøer i den sydlige del af kommunen. Få indblik i de tre gravlagte personer fra Borum Eshøj, se de første pølsevogne fra Børnenes Kontor, og tag med til kamp med AGF eller til dans hos Bora Bora. Den Gamle By og Aarhus Domkirke er naturligvis også med, ligesom universitetet, letbanen, NorthSide og SPOT Festival har fået plads. Læs desuden om Gellerupplanen, ARoS Aarhus Kunstmuseum og havnens transformation – og træk på smilebåndet over 1970’ernes Århushistorier. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

Aarhus Kommune udkommer udelukkende i en indbundet udgave.

Se andre kommunebøger – i blødt omslag

Se de øvrige indbundne bind

KORT OVER AARHUS KOMMUNE

Trap Danmark udgiver et topografisk kort over Aarhus Kommune i målforholdet 1:75.000.

Kortet findes i to varianter:

  • Plankort til at indramme og hænge op – leveres i paprør
  • Falset kort i plastlomme

Vejl. pris for begge kort er hhv. 175 og 200 kr.

.

ANMELDELSER

Nordjyske Stiftstidende: “Studietiden begynder med Trap”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af Egon Kjøller, 6. august 2020

“Over 13.000 unge begynder en uddannelse i Aarhus efter sommerferien, mange af dem givetvis nordjyske. De kan med fordel begynde studietiden straks med bogen om den by, der bliver deres de kommende år: Trap Danmark bind 12, ”Aarhus”. Det kunne også være en nyttig gave at give den unge med i flyttelæsset, for bogens mangfoldige informationer vil give en ballast af viden om studiebyen i videste forstand, både samfund, kultur, erhvervsliv, historie, natur og landskabets dannelse, flot formidlet i tekst, billeder og grafik.””De 189 eksperter, der har leveret indhold til Trap Danmarks Aarhus-udgave, har fået det hele med”