Faktaboks

Bind 29: Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Frederiksberg
Format
23,2 x 27,7 cm.
Sidetal
314
Udgivelsesdato
10. december 2018
ISBN
9788771810332
.

Trap Danmarks 6. udgave, bind 29 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Lyngby-Taarbæk, Gentofte og Frederiksberg Kommuner. I alt har 186 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Virum til Skovshoved og fra Raadvad til Søndermarken.

Bliv klogere på Hubertusjagten i Jægersborg Dyrehave, særprægene ved Frederiksbergs kvarterer samt tunneldalen, der går fra Klampenborg til Lyngby Sø. Få viden om forfattere, kunstnere og arkitekter som Dan Turèll, Bjørn Wiinblad og Arne Jacobsen. Besøg Experimentarium, Bernstorff Slotshave og Brobæk Mose med det rige planteliv. Få viden om den industrielle bygningsarv på Frederiksberg og Danmarks industrilandskab ved Mølleå, læs om CBS og DTU, og fortsæt til virksomheder som Haldor Topsøe og Hempel.

Tag med til den romanske Gentofte Kirke og til Lyngby Kirke med Christian Lemmerz’ nye alterparti. Læs om Gotvedinstituttet, og oplev De Små Haver på Pile Allé, som ligger rundt om hjørnet fra Zoologisk Have. Bliv klogere på Marienborg, Frederiksberg Slotskirke og omdannelsen af Tuborg Havn. Læs om galopbaner, Cirkusrevyen og om langhuse fra den yngre germanske jernalder.

Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

Se alle bindene i bogværket.

Se også kommunebøgerne: Lyngby-Taarbæk, Gentofte og Frederiksberg.

ANMELDELSER

Nordjyske Stiftstidende: Ind i Danmarks eksklusive hjørne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️af Egon Kjøller (11. februar 2019)

”Alt pakket ind i og suppleret med både smukke, stemningsfulde og beskrivende billeder, kort og grafikker samt uddybende artikler om emner af særlig interesse.Under ét: formidling af indsigt, sammenhæng, fakta og atmosfære på højt, højt niveau.”