Faktaboks

Format
20,9 x 24,8 cm.
Sidetal
136
Udgivelsesdato
18. oktober 2017
ISBN
9788771810547
.

Få omfattende viden om Thisted Kommunes natur, historie, kultur og samfundsforhold. I alt har 129 forskere og eksperter bidraget til denne rigt illustrerede bog med viden om det væsentligste fra Hanstholm til Ydby og fra Agger til Øsløs.

Bliv klogere på det 65 mio. år gamle Bulbjerg, der er presset op af undergrundens salt, læs om Cold Hawaii og Hanstholm Havn, se puttoen i Jannerup Kirke, og supplér med viden om Thisted Bryghus. Få fakta om alt fra Vejlernes fugleliv til Lundehøj og Nationalpark Thy. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Thisted Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 4: Jammerbugt, Thisted, Brønderslev og er suppleret med et kort over kommunen i målforholdet 1:75.000 og et forord af borgmester Lene Kjelgaard Jensen.

Opdag Danmark – med Trap.

Se alle kommunebøger.

KORT OVER THISTED KOMMUNE

Det topografiske kort over kommunen i målforholdet 1:75.000 indgår som en del af bogen.

Kortet fås også separat som enten:

  • Falset kort i en plastlomme
  • Plankort til at hænge op – leveres i et paprør

Kortene kan købes gennem din boghandler til vejl. pris: 125,-

ANMELDELSER

Indholdet i bogen blev anmeldt ved udgivelsen af det indbundne bind Trap Danmark 6. udgave, bind 4: Jammerbugt, Thisted, Brønderslev.

Nordjyske Stiftstidende

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af Egon Kjøller “Bogen der bør stå i ethvert hjem” (august 2017)

“Skulle udflytningen af statslige arbejdspladser nå Jammerbugt, Thisted og Brønderslev, behøver borgmestrene ikke tænke længe over gaven til nye borgere. Fjerde bind af Trap Danmark er på gaden, omfattende netop de tre kommuner. Bedre velkomst og introduktion til by og egn, fortid, nutid og fremtid kan ikke tænkes. Det er et pragtværk. Og for alle, der allerede bor her, er bogen 328 sider også en storslået gave – at give til nogen eller til sig selv.”

Historisk Tidsskrift, bind 117, hæfte 2

Anmeldt af Karl Erik-Frandsen, lektor emeritus, dr. phil., Saxo-Instituttet, Afdeling for Historie, Københavns Universitet.

“Der skal ikke herske tvivl om, at det er et fremragende bogværk, som her er produceret, og som det er en fornøjelse at læse og fordybe sig i. For som kronprinsen udtrykker det i indledningen: “I en globaliseret verden er det vigtigt at kende sit land og dermed sine forudsætninger.””