Faktaboks

Viborg Kommune
Format
20,9 x 24,8 cm.
Sidetal
180
Udgivelsesdato
12. december 2019
ISBN
9788771810950
.

Få omfattende viden om Viborg Kommunes natur, historie, kultur og samfundsforhold. I alt har 138 forskere og eksperter bidraget til denne rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Vridsted til Hammershøj og fra Hvam Stationsby til Kølvrå.

Tag med til Flyvestation Karup og Dollerup Bakker, og besøg Viborg Domkirke, som har udsmykning af Joakim Skovgaard. Læs om mordet i Finderup Lade, hedens opdyrkning og om Viborg som historisk magtcentrum. Grundfos, håndbolden, animationsklyngen og byens klostre har også fået plads. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Viborg Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 8: Viborg, Ikast-Brande og er suppleret med et kort over Viborg Kommune i målforholdet 1:75.000 samt et forord af borgmester Ulrik Wilbek.

Opdag Danmark – med Trap.

Se alle kommunebøger.

ANMELDELSER

Dansk BiblioteksCenter DBC

”Mange interessante passager til læsning, og dertil mange statistiske informationer til opslag. Alle store linjer i hver kommune beskrives, og ind imellem uddybes specielle lokale, interessante emner, som inspirerer til videre læsning. Smukke fotos, flot tryk og papirkvalitet.” Lektørudtalelse, DBC