Faktaboks

Bind 31: Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Bornholm
Format
23,2 x 27,7 cm.
Sidetal
381
Udgivelsesdato
23. april 2019
ISBN
9788771810356
.

Trap Danmark 6. udgave, bind 31 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Brøndby, Hvidovre, Tårnby og Dragør Kommuner samt Bornholms Regionskommune. I alt har 209 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Brøndbyvester til Christiansø og fra Kastrup til Dueodde.

Tag med til Folkemødet på Bornholm, Filmbyen i Avedøre og Flyvergrillen på Amager. Få viden om Hollænderbyen og traditioner som fx fastelavn til hest. Læs mere om vindyrkning i Avedøre og den inddæmmede Kalvebod Fælled, som gjorde Amager en tredjedel større. Få indblik i Gudhjem Mølle, Idrættens Hus og Saltholm, og læs om rytterskoler, Københavns Lufthavn og Hvidovre Hospital, hvor der hvert år fødes ca. 7.000 børn. Oluf Høst er med – ligesom grundfjeldet og dinosaurerne på Bornholm. Læs også om den nye danske sommerfugl ilia, der holder til i Pinseskoven på Vestamager.

Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

Se alle bind i bogværket.

Se også kommunebøgerne: Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør og Bornholm.

ANMELDELSER

Nordjyske Stiftstidende: Trap med godt nyt fra Bornholm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af Egon Kjøller, 19. maj 2019

“Bornholm er et ganske særligt stykke Danmark, urgammelt, vildt, stolt – og yndigt, og Trap Danmark holder med sine gennemarbejdede beskrivelser den højestandard fra seriens foregående bind.”